Sat, Jan 19 | Lidwinahof 70

Ecstatic Dance Den Bosch with Arie (Live Band)

Arie is vernieuwende kunstenaar die muziek en dans combineert met psychospirituele oefeningen. Voor deze gelegenheid werkt hij samen met professionele muzikanten die improviseren op zijn muziek en inspelen op de energie van de dansers. Zo ontstaat er een eclectische mix!
Registration is Closed
Ecstatic Dance Den Bosch with Arie (Live Band)

Time & Location

Jan 19, 2019, 7:30 PM – 10:00 PM
Lidwinahof 70, Lidwinahof 70, 5481 HL Schijndel, Netherlands

About the Event

Ecstatic Dance is een vrije dans-expressie, waarin je na een inleidende workshop van ongeveer een half uur helemaal kunt losgaan in wat jouw lijf en jouw emoties voelen op 2 uur durende non-stop high level muziek. Heerlijk op je blote voeten (sokken of dansslofjes mag ook). De hele avond kun je onbeperkt thee en water nuttigen en op het einde sluiten we af met heerlijke versnaperingen, ook inclusief.

Alcohol en drugs zijn niet toegestaan. Ook is het in de danszaal zelf niet toegestaan om te praten; wel mag je geluiden maken en je 'stem' laten horen. Dit is om helemaal met jezelf in verbinding te gaan. Alle emoties mogen geuit worden: lachen, huilen, boosheid, verdriet.. laat het los in de dans, in de muziek. Je bent vrij om bij jezelf te blijven of met anderen in contact te gaan in de dans, in de beleving, doch met respect voor jezelf en elkaar. Het is een meditatieve dans, die je doet voor jezelf: je eigen innerlijke 'dans'.

Wil je tussendoor even rusten? Je kunt langs de kant zitten waar 'zit-plaatsen' gecreëerd zijn, of even buiten de danszaal op adem komen. Je bent vrij om je te bewegen zoals dat voor jou fijn voelt.

One big playing garden for grown ups on the dance floor - ! You have to feel it - Dance like you never danced before, everybody can dance - you just have to move your body and soul on the dance floor and feel the energy. You will never dance as before. Enjoy!!! - it is amazing!

19:30 - Doors open

20.00 - Doors close and opening ceremony by IndigoDans

20.30 - 22.30 - Dancing with DJ Iradi

22:30 - Sharing little bites, water and tea (all included)

23:00 The End

Registration is Closed

Share This Event