Sun, Nov 04 | Woongemeenschap Eikpunt 4A

Healing Tao Basis

Healing Tao is een oefensysteem waarin qi gongs (oefeningen om de energie-doorstroom te bevorderen), houdingsoefeningen en meditaties een plek hebben. De oefeningen spreken het grensvlak aan van het fysieke en het energetische waardoor Qi (universele levensenergie) beter door je heen kan stromen.
Registration is Closed
Healing Tao Basis

Time & Location

Nov 04, 2018, 11:00 AM – 12:00 PM
Woongemeenschap Eikpunt 4A, Duitslandstraat, 6663 CH Nijmegen, Netherlands

About the Event

Grondlegger van het Healing Tao systeem is Mantak Chia, die veel oefeningen en technieken in Azie heeft eigen gemaakt, naar het Westen gebracht en toegankelijk gemaakt voor onze westerse manier van denken en leren. Healing Tao is een weg van Innerlijke Alchemie: je leert stagnerende energie van emoties en vormen van stress te transformeren naar harmonie en balans.

In de lessen zullen we werken met eenvoudige qi gongs, lichaamsstructuur en houdingen, innerlijke glimlach, fysiek-energetische ervaringsoefeningen en meditaties. De lessen worden gegeven door Manon Wetzels en Arie Schockaert, beiden gecertificeerd in het Universal Healing Tao systeem.

Meer over het Universal Healing Tao systeem: https://www.universal-tao.com/UHT_system/

Op zondag 4 november starten we met een open les die je gratis kunt bijwonen zodat je kunt kijken of je aan de lesreeks wil deelnemen. De lessen hebben een opbouwend en verdiepend karakter. Je zult de positieve effecten van de oefeningen het beste ervaren als je de hele reeks meedoet. Kom je mee oefenen en jouw natuurlijke flow ervaren?

Lokatie: Activiteitenruimte 1 of 2 van Woongemeenschap Eikpunt, Duistlandstraat 4A of 4.

Data: Zondag 4, 11, 18 en 25 november en 2, 9 en 16 december.

Tijd: 11.00 tot 12.30 .

Kosten: Deelname op basis van een zelf te bepalen bijdrage (je geeft wat het jou waard is, rekening houdend met je eigen inkomen). Richtlijn: 5-15 euro per les.

Registration is Closed

Share This Event